Dermot Gallagher în achitarea sentinței Rangers în timp ce îi spune lui Hibs de ce țipetele lor au fost întotdeauna în zadar

Fostul arbitru Dermot Gallagher insistă că Willie Collum a avut dreptate să nu-i acorde lui Hibs o penalizare împotriva Rangers în ziua de box.

Au existat apeluri puternice în a doua jumătate când Joe Newell s-a prăbușit pe gazonul Ibrox după ce câștigătorul Ianis Hagi a ridicat o cizmă în timp ce încerca să elimine pericolul.

Însă nu a fost acordat niciun fault și fostul Gallagher din fosta Ligă Premier insistă că s-a făcut alegerea corectă, deoarece el crede că nu a existat niciun contact cu românul.

Rangers ar câștiga jocul cu 1-0, iar englezul insistă că alegerea corectă a fost făcută pe teren, în ciuda plângerilor acerbe din partea celor de la Hibs.

Vorbind la Sky Sports Ref Watch, el a spus: “Problema este că este o penalizare, el trebuie să facă contact fizic. Dacă privești, nu cred (Hagi).

“Cred că cizmul său este ridicat, dar el nu ajunge din urmă cu jucătorul. Este un pic ca Ruben Dias și Danny Ings despre care am discutat săptămâna trecută.

“Nu cred că există un contact fizic cu jucătorul, așa că arbitrul nu poate acorda un penalty.”

Dar ar putea fi numit periculos, iar regulile IFAB prevăd: „O lovitură liberă indirectă este acordată dacă un jucător joacă într-un mod periculos”.

Jucarea într-o manieră periculoasă este orice acțiune care, în timp ce încearcă să joace mingea, amenință să rănească pe cineva (inclusiv jucătorul) și constă în împiedicarea unui adversar din apropiere să joace mingea de teama accidentării. “

READ  Mărturii din Spania: pe cine a transferat de fapt Dinamo. Cine sunt piesele de rezistență, gata să „spargă norii” în Ligue 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *