EURO 2021 | Cine joacă astăzi la Campionatul European? Joi 17 iunie: jocuri, programe, TV, program …

Este joi, 17 iunie. Este a 7-a zi a Euro 2020. Să descoperim toată acțiunea grupurilor B și C care ne așteaptă.

Ucraina vs Macedonia de Nord | 9:00 a.m.ET

Prezentare generală

Ucraina și Macedonia de Nord Ambii vor încerca să înceapă campaniile Euro 2020 înainte de a fi prea târziu, deoarece vor merge în față în grupa C.

Înfrângerea de ambele părți ar putea însemna sfârșitul astăzi. Ambele echipe au suferit înfrângeri în primele lor meciuri. Ucraina a pierdut în fața Olandei și Macedonia de Nord în fața Austriei. Goran Pandev a marcat golul de debut istoric al Macedoniei de Nord la debutul în turneu, dar nu a fost suficient deoarece Austria a obținut o victorie cu 3-1.

Șeful Ucrainei Andriy Shevchenko a vorbit înainte de joc. “Macedonia de Nord merită respect. Au caracter, au lideri excepționali și un sistem de joc bine stabilit. Jucă aproape întotdeauna 5-3-2 și le place să contraatace. Sunt buni răzuitori. Nu ne așteptăm la niciun cadou.”

AS predicție engleză: Ucraina 1-1 Macedonia de Nord

Locație: Arena Națională, București, România

Timp de lansare: 9 a.m. ET, 6 a.m. PT, 3 p.m. CEST

Aflați la ce oră începe Ucraina împotriva Macedoniei de Nord unde esti in lume.

Cum să vizionați: Oriunde vă aflați pe planetă, puteți vedea pe ce canal este disponibil meciul Ucraina vs Macedonia de Nord Aici.

Pentru cei din Statele Unite: SiriusXM FC, PrendeTV, ESPN, Radio TUDN.

READ  Previzualizare: Lincoln Red Imps vs. CFR Cluj

Danemarca vs Belgia | 12 p.m. ET

Prezentare generală

Danemarca și Belgia Înfruntați-vă astăzi pe stadionul Parken din Copenhaga în al doilea meci al unei zile incitante la Euro 2020.

Danemarca a trăit o săptămână emoționantă după prăbușirea anului Christian Eriksen pe teren împotriva Finlandei. Viața lui Eriksen a fost salvată și el rămâne în spital, în timp ce continuă să se recupereze după un stop cardiac. Jucătorii danezi s-au întors pe terenul din Copenhaga la mai puțin de două ore după ce Eriksen a căzut la pământ sâmbătă, pierzând în cele din urmă cu 1-0 în fața Finlandei. Rămâne de văzut cum Danemarca își va reveni de la evenimentele din weekendul trecut, dar se va confrunta cu o opoziție puternică în Belgia, națiunea de top din lume.

Belgia își poate asigura locul în faza eliminatorie cu o altă victorie, după ce a învins Rusia în primul tur. Ambii Kevin De Bruyne și Axel Witsel ar putea reveni în XI-ul de start pentru Roberto Martínez.

AS predicție engleză: Danemarca 1-2 Belgia

Locație: Stadionul Parken, Copenhaga, Danemarca

Timp de lansare: 12 am ET, 9am PT, 6pm CEST

Aflați ce oră de start este Danemarca și Belgia unde esti in lume.

Cum să vizionați: Oriunde vă aflați pe planetă, puteți vedea pe ce canal este disponibil meciul Danemarca vs Belgia Aici.

Pentru cei din Statele Unite: ESPN, SiriusXM FC, TUDN Radio, PrendeTV.

Olanda vs Austria | 3 p.m. ET

Prezentare generală

După o victorie cu 3-2 asupra Ucrainei în deschiderea grupei C, Olanda se confruntă cu Austria la Johan Cruijff ArenA.

Olanda l-a lăsat în urmă, dar în cele din urmă a învins Ucraina cu 3-2 și va căuta să urmeze primul rezultat cu încă trei puncte pentru a-și asigura locul în optimi. Oranje a avut un avantaj de 2-0 la un moment dat, dar în cele din urmă a marcat un câștigător în minutul 85, după ce a fost redus la 2-2.

READ  Al doilea monolit reperat în România după ce o structură metalică similară a dispărut din deșertul Utah

Austria și-au deschis campania cu o victorie solidă cu 3-1 asupra Macedoniei de Nord duminică, dar ei au pierdut fiecare din ultimele șase întâlniri cu Olanda.

AS predicție engleză: Olanda 2-0 Austria

Locație: Johan Cruijff ArenA, Amsterdam, Olanda

Timp de lansare: 15:00 ET, 12:00 PT, 21:00 CEST

Aflați la ce oră începe Olanda vs Austria unde esti in lume.

Cum să vizionați: Oriunde vă aflați pe planetă, puteți vedea pe ce canal este disponibil meciul Olanda vs Austria Aici.

Pentru cei din Statele Unite: SiriusXM FC, PrendeTV, ESPN, Radio TUDN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *