Furtuna tropicală Fred se formează și continuă spre Florida

Furtuna tropicală Fred s-a format marți seară cu Florida în conul său, au spus prognozorii Centrului Național pentru Uragane. Furtuna va aduce ploi abundente și vânturi puternice peste Puerto Rico peste noapte și peste Hispaniola miercuri. de la Ponce Puerto Rico. Sistemul se deplasează spre vest cu aproape 17 mph și se așteaptă ca acesta să continue în următoarele câteva zile. Pe traseul prevăzut, se așteaptă ca tulburarea să treacă în apropierea coastei de sud a Puerto Rico marți seară și miercuri devreme , apoi fii aproape sau deasupra Hispaniolei miercuri. Meteorologii spun că va fi, de asemenea, în apropierea sud-estului Bahamas și a insulelor Turks și Caicos joi. Vânturile maxime susținute sunt în jur de 40 mph cu rafale mai mari. Avertismente de furtuni tropicale: Puerto Rico, inclusiv Culebra și Vieques Insulele Virgine Republica Dominicană pe coasta de sud a Punta Palenque la est și pe coasta de nord a Cabo Frances Viejo la est Ceasuri de furtună tropicală: Republica Dominicană pe coasta de nord a Cabo Frances Viejo pe frontiera Republicii Dominicane / Haiti Haiti pe Nord granița cu Republica și Caicos Dominicană GonaivesTurks IslandsSoutheastern Bahamas PHN0eWxlPi5lbWJlZC1yYWRhciB7IGNsZWFyOiBib3RoOyBoZWlnaHQ6IDEwMHZ3OyB9IEBtZWRpYSBvbmx5IHNjcmVlbiBhbmQgKG1pbi13aWR0aDogNDEuMjVyZW0pIHsgLmVtYmVkLXJhZGFyIHsgaGVpZ2h0OiA1MDBweDsgfSB9PC9zdHlsZT4KPHNjcmlwdCB0eXBlPSJ0ZXh0L2phdmFzY3JpcHQiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93aWRnZXRzLWx0cy5tZWRpYS53ZWF0aGVyLmNvbS93eHdpZGdldC5sb2FkZXIuanM / Y2lkPTI4Mjg1MjgwMSI PC9zY3JpcHQ + + = related: Cum de a alege materialele de pregătire furtuna, în curs de dezvoltare un planForecasters a declarat săptămâna trecută că condițiile pentru o și mai favorabilă decât sezonul media a ceea ce a fost prezis anterior.Oceanic Național și prognozele administrației atmosferice care monitorizează oceanele și modelele atmosferice indică faptul că condițiile sunt acum mai favorabile pentru activitatea ciclonică peste normal, pe măsură ce El Nino s-a încheiat. Centrul de predicții climatice al NOAA estimase anterior șansele unui sezon peste normal la 30%. Acum este de până la 45% în ultimele perspective. Probabilitatea unei activități aproape normale este acum de 35%, iar probabilitatea unei activități sub normal a scăzut la 20%, au spus prognozorii. Numărul de furtuni prognozat este, de asemenea, mai mare. NOAA așteaptă acum 10 până la 17 furtuni numite. Se așteaptă ca cinci până la nouă dintre ele să devină uragane. Associated Press a contribuit la acest raport

READ  Lansarea unui pod de sticlă la Dashbashi Canyon din Georgia

Furtuna tropicală Fred s-a format marți seară cu Florida în conul său, au spus prognozorii Centrului Național pentru Uragane.

Furtuna va aduce ploi abundente și vânturi peste Puerto Rico peste noapte și peste Hispaniola miercuri.

La ora 23:00, sistemul se află la 70 de mile sud-est de Ponce Puerto Rico.

Sistemul se deplasează spre vest cu aproape 17 mph și se așteaptă ca acest lucru să continue în următoarele zile.

Pe drumul cel bun, se așteaptă ca tulburarea să treacă lângă coasta de sud a Puerto Rico marți seara și miercuri devreme, apoi să fie aproape sau peste Hispaniola miercuri. Meteorologii spun că va fi, de asemenea, în apropierea sud-estului Bahamas și a insulelor Turks și Caicos joi.

Vânturile maxime susținute sunt în jur de 40 mph cu rafale mai mari.

Avertismente de furtună tropicală:

  • Puerto Rico, inclusiv Culebra și Vieques
  • Insulele Virgine SUA
  • Republica Dominicană pe coasta de sud a Punta Palenque la est și pe coasta de nord a Cabo Frances Viejo la est

Monitorizarea furtunilor tropicale:

  • Republica Dominicană pe coasta de nord a Cabo Frances Viejo la granița Republica Dominicană / Haiti
  • Haiti de la granița de nord cu Republica Dominicană până la Gonaïves
  • Insulele Turks și Caicos
  • Sud-estul Bahamas

Legate de: Cum să vă alegeți bunurile pentru pregătirea furtunilor, faceți un plan

Previzionistii au declarat săptămâna trecută că condițiile pentru un sezon peste medie sunt chiar mai favorabile decât s-au prevăzut anterior.

Previzorii administrației naționale oceanice și atmosferice care monitorizează modelele oceanice și atmosferice spun că condițiile sunt acum mai favorabile pentru activitatea ciclonică peste normal, deoarece El Niño s-a încheiat.

READ  Ciupercile magice Psilocibina poate ameliora depresia severă atunci când este folosită cu terapie | Cercetare medicala

Centrul de predicții climatice al NOAA a evaluat anterior șansele unui sezon peste normal la 30%. Acum este de până la 45% în ultimele perspective.

Probabilitatea unei activități aproape normale este acum de 35%, iar probabilitatea unei activități sub normal a scăzut la 20%, au spus prognozorii.

Numărul furtunilor prognozate este, de asemenea, mai mare, NOAA așteaptă acum 10 până la 17 furtuni numite. Se așteaptă ca cinci până la nouă dintre ele să devină uragane.

Associated Press a contribuit la acest raport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *