Newswire & Comunicat de presă / Motorola Solutions va implementa o rețea radio digitală la nivel național pentru servicii de urgență în România – Telecom / Wireless / VoIP / IPTV – Motorola, Inc.

Motorola Solutions a anunțat astăzi că compania va moderniza și extinde acoperirea rețelei naționale TETRA existente în România pentru a oferi organizațiilor de siguranță publică din țară comunicații critice extrem de rezistente și sigure.

În cadrul acordului-cadru pe șapte ani, acordat de serviciul special de telecomunicații al Guvernului României (sts.ro), Motorola Solutions va instala 800 de stații de bază TETRA (backhaul radio) în toată țara. Noua tehnologie radio digitală va sprijini toate serviciile de poliție, pompieri, ambulanțe și securitate națională cu comunicații fiabile și de încredere, care vor spori colaborarea dintre echipele din prima linie în timp ce deservesc și protejează în fiecare zi cei 21 de milioane de cetățeni ai țării.

Noua rețea va oferi, de asemenea, o interconectare între TETRA și bandă largă prin soluția WAVE push-to-talk critică pentru misiune, conformă cu următoarea generație de standard 3GPP. Aceasta extinde rețeaua TETRA pentru a îmbunătăți colaborarea între echipe.

„Tehnologia comunicațiilor este un aliat esențial pentru primii care răspund. În fiecare zi se confruntă cu situații în care fiecare secundă contează și trebuie să poată colabora instant și ușor ”, a declarat Mark Schmidl, vicepreședinte senior al Motorola Solutions. „Soluțiile noastre de comunicații TETRA sunt dovedite și au încredere de către agențiile de securitate publică din întreaga lume, iar această rețea va sprijini serviciile de urgență românești în misiunea lor de a oferi cele mai înalte niveluri de securitate publică. „

Motorola Solutions va oferi, de asemenea, suport tehnic 24/7, întreținere, reparații și service. În calitate de partener de încredere al organizațiilor de securitate publică din România de peste 25 de ani, Motorola Solutions a implementat recent, de asemenea, camere corporale și implementări de comunicații cu Poliția Română, Poliția de Frontieră și Ministerul de Interne al României.

READ  Originalul Super Mario Bros. primește versiunea extinsă pentru fani

Despre Motorola Solutions

Motorola Solutions (motorolasolutions.com) este lider global în siguranța publică și securitatea afacerilor. Soluțiile noastre de comunicații critice pentru radioul mobil terestre, securitate video și controlul accesului și software-ul centrului de comandă, îmbunătățite prin servicii gestionate și de asistență, creează cel mai integrat ecosistem tehnologic pentru a face comunități mai sigure și pentru a ajuta companiile să rămână productive și securizate. La Motorola Solutions, deschidem o nouă eră în siguranța publică.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?