Nintendo Direct: cum să vizionați, orele de început și la ce să vă așteptați

Nintendo

Ultimele șase luni au fost în general liniștite pentru Nintendo. Marile sale ieșiri de vacanță au fost Super Mario 3D All-Stars, o colecție de trei jocuri remasterizate și Hyrule Warriors: Age of Calamity, un spin-off al lui Zelda. Următoarele șase luni vor fi diferite? Vom afla miercuri.

Atunci Nintendo își va saluta următoarea Nintendo Direct, o prezentare în care gigantul japonez al jocurilor va anunța ce jocuri vei juca pe Switch-ul tău „în prima jumătate a anului 2021”.

La ce să te aștepți

Nintendo spune că vom vedea câteva știri pe Super Smash Bros. Ultimate și probabil că vom arunca o privire bună la New Pokemon Snap, care este programat pentru lansare pe 30 aprilie. Dar este o prezentare de 50 de minute, mai lungă decât Nintendo Direct Mini din iulie anul trecut, așa că ne așteptăm la cel puțin o dezvăluire suculentă.

Există posibilitatea ca noi să obținem mai multe DLC pentru Pokemon Sword and Shield, deoarece al doilea dintre cele două pachete de expansiune anunțate anterior a fost lansat în octombrie anul trecut. Și din moment ce ultimele lansări ale lui Mario sunt remasteri – 3D All-Stars și, la începutul acestei luni, lumea 3D a WiiU – instalatorul nostru preferat trebuie să se lanseze într-o nouă aventură. În plus, desigur, există întotdeauna posibilitatea să vedem mai multe despre Breath of the Wild 2.

Este posibil ca reclama „un ultim lucru” să nu fie deloc un joc. Zvonuri circulă de mai multe luni despre un nou Nintendo Switch compatibil 4K. Nu Switch Lite, ci Switch Heavy. (Nu se va numi deloc așa.)

Orele de început

Nintendo Direct începe de la Ora 14:00 PT și 17:00 ET Miercuri, 17 februarie. Dacă vă aflați în Regatul Unit, va trebui să așteptați până 22:00 GMT miercuri. Pentru Australieni, Nintendo Direct va avea loc joi, 18 februarie la 9:00 a.m. AEST.

Cum să te uiți

Acesta este simplu: aici!

Dacă YouTube nu este lucrul tău, poți viziona și Nintendo Direct pe Nintendo Twitch sau a lui site-ul web.

READ  Codurile sursă ale acestor sisteme de operare Microsoft au fost dezvăluite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *