Samsung colaborează cu TetrisTM pentru a crea „Samsung Stackers” – Samsung Newsroom UK

Toate încasările din Samsung Stackers vor merge către Federația Europeană a Băncilor Alimentare

Londra, Regatul Unit – 6e decembrie 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd., anunță că a încheiat un parteneriat cu The Tetris Company pentru a lansa Samsung Stackers, o linie de depozitare a alimentelor în ediție limitată inspirată din popularul joc de puzzle Tetris®, pentru a ajuta la reducerea risipei de alimente menajere.

Setul de soluții unice de depozitare va include toate cele șapte forme și culori emblematice Tetrimino (cian, galben, violet, verde, albastru, roșu și portocaliu), făcând mai ușor ca niciodată depozitarea alimentelor în mod eficient și în siguranță în frigider. . . sau congelator într-un mod distractiv și complet unic, cu toate beneficiile Federația Europeană a Băncilor Alimentare.

Risipirea alimentelor este o preocupare tot mai mare, după cum s-a menționat[1] Nivelurile auto-raportate ale risipei alimentare au revenit și au revenit acum la nivelurile de dinainte de pandemie. Trei din zece (30%) recunosc că au niveluri mai ridicate de risipă alimentară în comparație cu perioada pre-pandemică (20%) din cauza comportamentelor mai puține de gestionare a alimentelor, cum ar fi gătirea în loturi și utilizarea resturilor.

Folosind modelele colorate și nostalgice în formă de Tetris, clienții vor putea stivui setul Samsung Stackers în frigider la fel ca în joc. Indiferent dacă este în partea de sus, jos, stânga sau dreapta, setul Samsung Stackers poate fi stivuit deasupra Mâncarea este perfectă pentru optimizarea spațiului necesar pentru resturile de mâncare, folosind spațiul mai eficient pentru a evita aruncarea articolelor. Înainte de sezonul sărbătorilor, setul Samsung Stackers este, de asemenea, cadoul perfect pentru pasionații de jocuri, gurmanzii și eco-războinicii care caută ceva cu adevărat unic de Crăciun.[2].

READ  Venitul din magazinul de aplicații Google Play a atins 11,2 miliarde de dolari în 2019, spune Procesul

La fel ca și pachetul Stackers, linia de refrigerare Samsung oferă personalizare nesfârșită în interior și în exterior. Fie că este vorba de raftul versatil pentru vinuri sau de capacitatea mare datorită tehnologiei SpaceMax ™, este o colaborare perfect potrivită. Aceste caracteristici inovatoare pot fi găsite în Frigidere personalizate Samsung, o colecție de combinații de frigider-congelator complet unice, salutate pentru capacitatea, confortul și personalizarea lor. Această gamă ediție limitată face parte din cercetările efectuate la scară europeană de Samsung[3] care a constatat că mai mult de jumătate dintre europeni (54%) au recunoscut că un sistem mai bun de organizare a alimentelor i-ar ajuta să-și reducă risipa alimentară și două treimi (64%) cred că alimentele lor ar dura mai mult dacă le-ar păstra în mod corespunzător.

Tim Beere, Senior Category Lead Cooling la Samsung Europa, spune: „La Samsung, misiunea noastră este să dezvoltăm produse și soluții pentru stilul de viață care îi ajută pe consumatori să-și gestioneze și să-și gestioneze mai bine viața, inclusiv prin reducerea risipei alimentare. De aceea, ne-am asociat cu The Tetris Company pentru a lansa Samsung Stackers, o soluție de depozitare total unică, care oferă o modalitate distractivă de a stoca alimente. Nu numai că stivuitoarele Samsung arată grozav și se potrivesc perfect în frigiderele noastre, dar oferă și clienților noștri o modalitate și mai eficientă de a maximiza spațiul de depozitare disponibil, susținând în același timp și Federația Europeană a Băncilor Alimentare. lupta împotriva risipei alimentare.

Maya Rogers, președinte și CEO, Tetris, spune: „Suntem încântați să colaborăm cu Samsung pentru a crea Samsung Stackers și a oferi soluții distractive pentru organizarea frigiderelor, cu o doză de nostalgie Tetris. Este grozav să vedem că Samsung Stackers aduc la viață iubitul nostru joc de puzzle și abia așteptăm să vedem cum clienții își transformă spațiile obișnuite din frigider și congelator într-un adevărat joc Tetris. În plus, cu toate încasările mergând către Federația Europeană a Băncilor Alimentare, aceasta este o oportunitate incredibilă de a ajuta la combaterea risipei alimentare în mai multe moduri.

Noile Samsung Stackers vor fi disponibile în următoarele țări europene: România, Serbia, Croația, Slovenia, Spania, Cehia, Slovacia, Italia, Ungaria, Grecia, Franța și Regatul Unit.

READ  Revizuirea btrfs, sistemul de fișiere Linux pe jumătate terminat permanent

Clienții care doresc să afle mai multe despre noua gamă distractivă și eficientă de stivuitoare Samsung o pot vizita samsung.com/tetris. Cei care doresc să cumpere un set o pot face pentru 20,00 £ / 25,00 EUR, toate profiturile revenind înapoi Federația Europeană a Băncilor Alimentare, o organizație non-profit care reprezintă o rețea de 335 de bănci alimentare din Europa, angajată să prevină risipa alimentară și să reducă insecuritatea alimentară.

Federația Europeană a Băncilor Alimentare a asistat la o creștere semnificativă a cererii pentru nevoile alimentare în ultimii ani și se așteaptă ca aceasta să continue să crească de la an la an. Numai în 2020, rețeaua de organizații caritabile care primesc alimente de la membrii Federației Europene a Băncilor Alimentare a asistat un total de 12,8 milioane de persoane aflate în nevoie, o creștere cu 34,7% de la nivelul de pre-pandemie din 2019. Drept urmare, membrii europeni ai organizației a recuperat, colectat și redistribuit 860.000 de tone de alimente, dintre care majoritatea ar fi fost irosite altfel, o creștere anuală de 12% față de 2019, pentru a sprijini organizațiile caritabile care îi ajută pe cei mai dezavantajați.

[1] Sondajul WRAP 2021 privind tendințele deșeurilor alimentare

[2] Fiecare Tetris unicMT recipientul va folosi următorul material și va respecta reglementările alimentare; 100% OPP: Numărul CAS al materialului PP este 9003-07-0 / reciclabil. Ambalajul exterior este complet certificat FSC.

[3] Studiul european al Samsung realizat în 11 țări cu 20.000 de persoane intervievate de 3gem. Risipirea banilor din fiecare țară a fost calculată pe baza cheltuielilor medii săptămânale ale respondenților din toate categoriile și a consumului mediu/risipă estimat la toate categoriile. Cifra anuală calculată apoi prin înmulțirea cu numărul de săptămâni din an.

READ  Cum să conectați 6 afișaje externe la Apple Mac M1, neoficial

Faci un comentariu sau dai un răspuns?