Samsung Electronics lansează Newsroom în România – Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat astăzi lansarea Samsung Newsroom România, un canal media oficial în limba română care va servi drept sursă oficială de știri a Samsung Electronics pentru media locală și consumatorii.

▲ Samsung Newsroom România intenționează să difuzeze informații despre evenimentele locale. (stânga) Evenimentul Make Nights Epic, (dreapta) Evenimentul de lansare local Foldables

Similar cu Samsung Global Newsroom, Samsung Newsroom România va prezenta o gamă largă de conținut, acoperind cele mai recente știri ale companiei, campanii, acțiuni CSR, produse și servicii și informații despre afaceri. Redacția online va permite oamenilor să înțeleagă mai bine Samsung și modul în care acțiunile sale locale contribuie la evoluția mărcii.

▲ Vedere a biroului Samsung Electronics România

Lansarea acestei redacție vine după mai bine de 20 de ani pe piața locală românească pentru Samsung Electronics și marchează al 40-lea site de redacție local lansat la nivel global. Cu Samsung Newsroom România, compania își extinde acoperirea în 52 de țări din întreaga lume, inclusiv Brazilia, Germania, India, Polonia, Regatul Unit și Statele Unite. Pentru mai multe informații despre cele mai recente inovații și activități Samsung din România, vizitați news.samsung.com/ro.

READ  Pastorul lui Richmond, episcopul G.O. Glenn moare din cauza complicațiilor COVID-19

Faci un comentariu sau dai un răspuns?