Se așteaptă formarea furtunii tropicale Fred

Furtuna tropicală Fred se va forma probabil pe măsură ce continuă drumul spre Florida, spun prognozii Centrului Național pentru Uragane. Sistemul este situat în prezent la 105 mile vest de Guadelupa și 270 mile est-sud-est de Ponce, Puerto Rico. nord-vest aproape de 17 mph și se așteaptă ca acest lucru să continue în următoarele zile. Pe urmele sale prevăzute, se așteaptă ca sistemul să treacă în apropiere sau peste Insulele Virgine SUA și Puerto Rico marți și marți seara târziu și aproape sau peste Hispaniola miercuri. Vânturile maxime susținute sunt în jur de 35 mph cu rafale mai mari. Este așteptată o întărire treptată în următoarele 48 de ore. Avertismente de furtună tropicală: Puerto Rico, inclusiv Culebra și Vieques Insulele Virgine Republica Dominicană pe coasta de sud a Punta Palenque la est și pe coasta de nord a Cabo Frances Viejo la est Ceasuri de furtuni tropicale: Martinica și Guadelupa Saba și Saint-Eustache Republica Dominicană pe coasta de nord a Cabo Frances Viejo până la frontieră Dominicană / Republica HaïtiHaïti de la granița de nord cu Republica Dominicană și Caicos GonaivesTurks IslandsSoutheastern BahamasPHN0eWxlPi5lbWJlZC1yYWRhciB7IGNsZWFyOiBib3RoOyBoZWlnaHQ6IDEwMHZ3OyB9IEBtZWRpYSBvbmx5IHNjcmVlbiBhbmQgKG1pbi13aWR0aDogNDEuMjVyZW0pIHsgLmVtYmVkLXJhZGFyIHsgaGVpZ2h0OiA1MDBweDsgfSB9PC9zdHlsZT4KPHNjcmlwdCB0eXBlPSJ0ZXh0L2phdmFzY3JpcHQiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93aWRnZXRzLWx0cy5tZWRpYS53ZWF0aGVyLmNvbS93eHdpZGdldC5sb2FkZXIuanM / Y2lkPTI4Mjg1MjgwMSI PC9zY3JpcHQ + + = related: Cum de a alege materialele de pregătire furtuna, în curs de dezvoltare un planForecasters a declarat săptămâna trecută că condițiile sunt un sezon chiar mai favorabil de mai sus media dintre care are Previziunile ADM Naționale Oceanice și Atmosferice care monitorizează modelele oceanice și atmosferice spun că condițiile sunt acum mai favorabile pentru activitatea ciclonică peste normal, deoarece El Niño s-a încheiat. Acum este de până la 45% în ultimele perspective. Probabilitatea unei activități aproape normale este acum de 35%, iar probabilitatea unei activități sub normal a scăzut la 20%, au spus prognozorii. Numărul de furtuni prognozat este, de asemenea, mai mare. NOAA așteaptă acum 10 până la 17 furtuni numite. Se așteaptă ca cinci până la nouă dintre ele să devină uragane. Associated Press a contribuit la acest raport

READ  Păianjenii fac exod în masă pe fondul inundațiilor masive din Australia

Furtuna tropicală Fred se va forma probabil pe măsură ce continuă drumul spre Florida, spun prognozii Centrului Național pentru Uragane.

Sistemul este situat în prezent la 105 mile vest de Guadelupa și 270 mile est-sud-est de Ponce, Puerto Rico.

Sistemul se deplasează spre vest-nord-vest la aproape 17 mph și se așteaptă ca acest lucru să continue în următoarele zile.

Pe urmele sale prevăzute, se așteaptă ca sistemul să treacă în apropiere sau peste Insulele Virgine SUA și Puerto Rico marți și marți seara târziu și aproape sau peste Hispaniola miercuri.

Vânturile maxime susținute sunt în jur de 35 mph cu rafale mai mari. În următoarele 48 de ore este de așteptat o întărire treptată.

Avertismente de furtună tropicală:

  • Puerto Rico, inclusiv Culebra și Vieques
  • Insulele Virgine SUA
  • Republica Dominicană pe coasta de sud a Punta Palenque la est și pe coasta de nord a Cabo Frances Viejo la est

Monitorizarea furtunilor tropicale:

  • Martinica și Guadelupa
  • Saba și Saint-Eustache
  • Republica Dominicană pe coasta de nord a Cabo Frances Viejo la granița Republica Dominicană / Haiti
  • Haiti de la granița de nord cu Republica Dominicană până la Gonaïves
  • Insulele Turks și Caicos
  • Sud-estul Bahamas

Acest conținut este importat de pe Twitter. Este posibil să găsiți același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

PHN0eWxlPi5lbWJlZC1yYWRhciB7IGNsZWFyOiBib3RoOyBoZWlnaHQ6IDEwMHZ3OyB9IEBtZWRpYSBvbmx5IHNjcmVlbiBhbmQgKG1pbi13aWR0aDogNDEuMjVyZW0pIHsgLmVtYmVkLXJhZGFyIHsgaGVpZ2h0OiA1MDBweDsgfSB9PC9zdHlsZT4KPHNjcmlwdCB0eXBlPSJ0ZXh0L2phdmFzY3JpcHQiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93aWRnZXRzLWx0cy5tZWRpYS53ZWF0aGVyLmNvbS93eHdpZGdldC5sb2FkZXIuanM / Y2lkPTI4Mjg1MjgwMSI PC9zY3JpcHQ + + =

Legate de: Cum să vă alegeți bunurile pentru pregătirea furtunilor, faceți un plan

Previzionistii au declarat săptămâna trecută că condițiile pentru un sezon peste medie sunt chiar mai favorabile decât s-au prevăzut anterior.

READ  Cum planifică SUA să lupte de departe după ieșirea trupelor din Afganistan

Previzorii administrației naționale oceanice și atmosferice care monitorizează modelele oceanice și atmosferice spun că condițiile sunt acum mai favorabile pentru activitatea ciclonică peste normal, deoarece El Niño s-a încheiat.

Centrul de predicții climatice al NOAA a evaluat anterior șansele unui sezon peste normal la 30%. Acum este de până la 45% în ultimele perspective.

Probabilitatea unei activități aproape normale este acum de 35%, iar probabilitatea unei activități sub normal a scăzut la 20%, au spus prognozorii.

Numărul furtunilor prognozate este, de asemenea, mai mare, NOAA așteaptă acum 10 până la 17 furtuni numite. Se așteaptă ca cinci până la nouă dintre ele să devină uragane.

Associated Press a contribuit la acest raport

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *