Urmărește SpaceX lansând încă 52 de sateliți Starlink pe 4 octombrie

Actualizare din 4 octombrie: SpaceX s-a retras de la lansarea programată pentru 3 octombrie a 52 de sateliți Starlink pentru a acorda mai mult timp pentru verificările pre-lansare, a anunțat compania. anunțat prin Twitter (se deschide într-o filă nouă) Luni seara. Misiunea va fi lansată acum de la baza forțelor spațiale Vandenberg astăzi (4 octombrie) la 7:48 p.m. EDT (4:48 p.m. PDT/2348 GMT), cu excepția cazului în care misiunea de astronauți Crew-5 a companiei decolează conform programului miercuri (5 octombrie); în acest caz, SpaceX va retrageți-vă încă o dată de la lansarea Starlink (se deschide într-o filă nouă) să se concentreze pe Crew-5.


SpaceX va lansa pe orbită încă 52 de sateliți de internet Starlink în această seară (3 octombrie) și puteți urmări decolarea în direct.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *