Urmăriți astronauții care își mută nava spațială SpaceX Crew Dragon pe orbită astăzi înainte de lansarea Boeing Starliner

Astronauții SpaceX Crew-2 ai NASA de pe Stația Spațială Internațională se pregătesc să mute Crew Dragon Spaceship Încercați-vă înainte de sosirea navei spațiale Starliner Boeing în weekendul viitor.

Miscarea va avea loc miercuri, 21 iulie, când vor veni astronauții NASA Shane Kimbrough și Megan McArthur, Akihiko Hoshide și astronautul Agenției Spațiale Europene (ESA), astronautul Thomas Pesquet, al astronautului japonez Akihiko Hoshide Efort de la portul frontal al modulului Harmony al stației spațiale la portul orientat spre spațiu. Manevra de relocare va dura mai puțin de o oră, deoarece echipa intenționează să descarce nava spațială la 6:45 a.m. EDT (10:45 GMT) și apoi să ancoreze din nou la 7:32 a.m. EDT (1132 GMT), potrivit unui comunicat de presă al NASA.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *