Următorul joc gratuit acum disponibil!

Știm că Epic Games nu este străin să ofere conținut gratuit jucătorilor care folosesc Epic Games Store, dar este următorul nivel! Alături de lor Vanzare de vacanta, Epic Games oferă 15 jocuri gratuite pe parcursul a 15 zile! Meciul de azi este…

UPDATE – Cel mai recent joc gratuit dezvăluit

Este un fel ca un calendar digital de advent – acum poți descărca Erou în buclă gratuit în Magazin de jocuri epice. Tot ce ai nevoie este un cont valid. Acest joc va fi disponibil până mâine la 15:59 GMT / 10:59 EST / 07:59 PST.

Jocurile oferite până acum includ;

  • Shenmue 3
  • Neon Abyss
  • Restul: cenuşă
  • Dispariția lui Ethan Carter

Click pentru a mari

Campania a început joi, 16 decembrie, cu Shenmue 3 disponibil gratuit. Tot ce ai nevoie este un cont valid Epic Games. În fiecare zi, un joc nou va fi disponibil pentru descărcare gratuită la ora 16:00 GMT / 11:00 a.m. EST / 8:00 a.m. PST.

Nu puteți revendica un joc în afara disponibilității sale pentru o zi, așa că asigurați-vă că îl revendicați pe fiecare de îndată ce este live!

Cele mai bune vânzări de sărbători

Magazinul Epic Games vrea să încerce să concureze cu Steam și vânzările sale sezoniere, așa că există câteva jocuri uimitoare oferite la prețuri ridicole chiar acum.

Conform datei indicate in magazin. Vânzarea de sărbători este de așteptat să se încheie joi, 6 ianuarie 2022. Clienții Epic sunt așteptați, de asemenea, să primească un cupon reutilizabil de 10 GBP/10 USD pentru a fi utilizat împotriva oricărui joc evaluat la 14,99 USD sau mai mult.

READ  Telefoanele robuste CAT S42 și CAT S62 Pro sunt de vânzare la nivel local; Aici pot fi achiziționate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *